Skip to main content

2016

Setelah sekian lama bersawang....

Harapannya agar tahun 2016 blog ini akan kembali terisi walaupun tidak kerap. Biasalah, medan untuk meluahkan perasaan....Baru perasan, tahun 2015 bermula dan berakhir tanpa sebarang penulisan, huhuhu....

Semoga tahun ini blog ini "hidup" sebagai kenangan buat pemiliknya & mereka yang membaca....


Comments

Popular posts from this blog

Happy birthday Sayang

Hari ini birthday my other half, Nur Sophian Rifin @ Endz. Happy birthday sayang. Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan berjaya selalu, in shaa Allah. 


Ummi & Aisyah sayang abi sangat-sangat.....


KikiLala Shoes

Just nak share my sister's experience in buying shoes for Balqis. She planned nak bagi hadiah kasut la kat anak sedara. So dia & hubby dia beli la sepasang kasut jenama KIKILALA - sweet sangat design kasut tue. Beli kat mana? Parkson @ Sunway Carnival. Biler dia sampai umah & nak tunjuk kat kami, aku la yang first sekali excited nak tengok kasut tue & terperasan la something. Lapik kasut comel KIKILALA diperbuat daripada kulit BABI - memang jelas kelihatan 3 titik tue. Macam tak percaya pun ada since my sis kata memang masa beli dia tak perasan + tak pulak kasut2 tue dibalut dengan cling wrap.

So keesokan harinya, aku & my hubby pun pergi balik ke Parkson Sunway Carnival untuk menukar kasut tersebut. Sempat jugak aku snaps a few pics kasut tue before ke sana. Pics akan diupload kemudian, insya-Allah. Tanpa bukti, sapa nak percaya kan? Well, surprisingly memang most of the shoes memang lapiknya kulit BABI - ketara. Takkan nak tukar shoes yang lain since aku pun tak …